Menü
javítás, készítés weber-lampa.hu minőség, megbízhatóság, korrekt áron
javítás, készítés weber-lampa.hu

Magunkról

 

  weber lámpa alapítva:1996

Lámpáink készítésénél tervezésénél mindíg az esztétikát és a mai elvárásokat vesszük figyelembe. Felújításoknál, egyedi lámpáink készítésénél, mindig a precíz kézi kidolgozás, esztétika és a beépített alkatrészek minősége a legfontosabb szempont. Javításnál, felújításnál törekszünk, hogy az eredeti állapotot állítsuk vissza.Lámpáink alkatrészeinek anyaga: sárgaréz ötvözetek. Kötőelemeknélhasználunk teherbírás és a  biztonság miatt acélötvözetet. Ezüstforrasztással biztosítjuk a kötések tökéletességét. Elektromos vezetékeink kettősszigetelésűek a nagyobb biztonság érdekében. Foglalataink, porcelánbetétesek. Fáziselvezetőt (földelést) minden általunk kiadott termékbe beépítünk. Lámpáink szinezése eredeti technológiával készül, védőlakkal bevonva. Csak portalanítani kell más tisztítást nem igényel. Minden elvégzett munkára, minimum 5 éves garanciát vállalunk. Felújításaink, javításaink, restaurálásaink nem függenek anyagtól és a stílustól. (Bronz, sárgaréz,üveg, porcelán, kristály, fa, kovácsoltvas. (barokk, rokokó,empire, eklektikus, szecesszió, art deco, bauhaus.) Különböző stílusban tervezett csillár, aszali lámpa, állólámpa, falikar, mennyezetlámpa, függeszték a kornak megfelelően készülnek. A mai lakások belmagassága alacsonyabb, ezért nekünk is figyelembe kellett venni a csillárok tervezésénél, készítésénél. Nagyon sok antik lámpát javítottunk, restauráltunk és felújítottunk, ezért a  tervezésnél nagyon sok hasznát vesszük a tapasztalatainknak.


Eladásra kínált lámpáink, egyedi kézzel precízen kidolgozott termékek, amelyeknek élettartama igen hosszú, és az értékük évről évre növekszik.


 A fény, állíthatjuk egy, varázsló. Képes környezetünket megváltoztatni, átalakítani, érzékeinkre hatni, tehát kiemelt szerepe van a lakberendezésben. A varázslat eszközei:csillár, mennyezetlámpa, állólámpa, asztali lámpa, falikar, hangulat és a rejtett világítás.


Egyedi tervezés kivitelezés

 

 

"Tűztánc"

 Különlegesen egyedi készítésű, hangulatlámpa. Alulról van megvilágítva az ábra, egy átlátszó 8mm-es vastagságu clear üvegen. Csak az ábra világít. (Ábra láthatósága miatt van sötét háttér.) Magassága:48cm, szélessége:41cm, mélysége:15cm. Fogyasztása:8W. Az üvegen bármilyen ábra elkészíthető. Az üveg alakja változtatható. Egyedi megrendelésre, elképzeléseket elkészítünk. A technológiával nagyobb felületek is megoldhatók.


"Összerakós játék"

 

Megosztás

Kapcsolat

Mobil: +36-20/9432500
 Tel: +36-1/2253874
E-mail:lampa@weber-lampa.hu
 
Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00-13.00, 17.00-20.00
Kedd: 8.00-13.00,  17.00-20.00
Szerda: 8.00-13.00, 17.00-20.00
Csütörtök: 8.00-13.00, 17.00-20.00
Péntek: 8.00-13.00, 17.00-20.00
Szombat: Zárva
Vasárnap:Zárva